Uranus styr liksom Neptunus och Pluto över högre och mer diffusa krafter. Uranus härskar över intuition och det så kallade sjätte sinnet.

Uranus styr också över uppfinningsrikedom. Hur Uranus påverkan yttrar sig, om den alls yttrar sig, är olika beroende på vilka planeter den kombineras med, och hur.
Den som har en stark Uranus eller nära aspekt till Solen eller Månen eller som har ett överflöd av planeter i Vattumannen blir i regel en ytterst självständig och egensinnig person. Han låter sig aldrig medvetet kontrolleras av yttre förordningar och har en närmast revolutionär läggning.
Är Uranus i aspekt med Solen eller Mars så kan detta tyda på våldsamhet. Aspekt med Venus kan leda till en läggning till okonventionell konst, ett originellt sätt att se på kärlek eller skönhet osv. Om Uranus står i god aspekt med Merkurius så kan detta tyda på genialitet. Då kombineras den intuitiva och den kommunikativa förmågan. Ibland kan man tycka att Uranus krafter påminner om Merkurius, fast på en mycket högre, icke kommunikativ, nivå.
Nyckelord: originalitet, anarkism, excentriker, humanist, bohem, nedbrytande av gamla begrepp och strukturer och bärnsten.
Livsperiod: den intuitiva förmågan kan utvecklas när som helst, aldrig eller under hela livet.
Människokroppen: ett visst inflytande över nervsystemet.
Yrken: uppfinnare, ockultister, yrken som kan sättas i samband med flyg, elektricitet och naturvetenskap, nydanare och revolutionärer.

Uranus var himlavalvet personifierad och anfader till titanerna och gudarna.

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99