Hem / Våra medium / Medium i Värmland

Välkommen att ringa från Värmland för att få hjälp av ett Medium!

Ack Värmeland du sköna!

Klarälven är Värmlands "pulsåder". Älven rinner från Härjedalens fjälltrakter i norr, ända till Karlstad i söder. Självaste namet Värmland härleds från älven som i forntid kallades ”Vaerma”, antagligen för att den sällan frös. Människorna som bodde där benämndes som Vaermar ”de som bor vid älven”. Vaermarnas land blev sedemera Värmland!

Befolkningen levde länge av boskapsskötsel men när järngruvorna fick ett uppsving i slutet av 1500-talet kom allt fler att arbeta med allt som hörde järnproduktionen till...
Det är härligt i Värmland! Ett kontrasternas landskap med  kala klipphällar i skärgården och storskog där vargen ylar och trollen kan ta med dig på vandring. Herrgårdar där spöken vistas och timmerflottar där man sover med stjärnorna som tak. Stadsliv och säterstugor!
Värmlands kulturliv visar även rik historia och berättartradition som: Selma Lagerlöf, Gustaf Fröding, Nils Ferlin för att nämna några. Bland dagens konstnärer utmärker sig Lars Lerin lite extra. Även dansbandskulturen i Värmland, med Sven-Ingvars i spetsen har kultförklarats! 
Här hittar du stora återkommande evenemang som Rally Sweden, Arvika Hamnfest, stora uppsättningar på Västanå Teater och Wermlands Opera, Löfbergs Arena och i Mariebergsskogen. Spelar du golf finns tävlingen Femdagarsgolfen . Se en match när Färjestad spelar på hemmaplan eller se framtidens spelare i turneringen Nordic Youth Trophy.
Är du intresserad av att tala med ett Medium eller Spådam så bjuder Värmland med sin trolska natur och berättaranda bra grund till givande samtal.
 Titta in på vår hemsida. Där kan du i lugn och ro leta dig fram till den som du tror skulle passa dig bäst. Vad vill du ha ut av sessionen, vilken metod föredrar du, är det något medium vars foto ger dig en särskild magkänsla av ”detta är rätt val”? Och när du väl har bestämt vem du vill tala med, så är det en god idé att skriva ner några punkter eller frågor före samtalet – så slipper du upptäcka att du missade att ta upp något viktigt. Om du gör några minnesanteckningar under samtalet med ditt medium blir det lättare att minnas, ta in och smälta i efterhand.

Känn dig varmt välkommen att ringa!

Här får du kontakt med våra engagerade medium i Värmland som kan vägleda dig >>
060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99