Hem / Våra medium / Medium i Växjö

Få hjälp av en Spådam eller Medium i Växjö!

Det pågår ständigt något nytt i Växjö. Stadsbilden förändras hela tiden, av åtskilliga nybyggen, och antalet invånare har ökat – inte minst i takt med Linnéuniversitetets expansion. Det som en gång var en ort i den fattiga utvandrarbygden är i dag en blomstrande handelsstad. Somligt förändras dock inte. Växjö Domkyrka ligger på samma plats som där stadens första kyrka byggdes, redan på 1100-talet. Bränder och härjningar har orsakat ett antal ombyggnader genom århundradena.

Söker du efter ett medium eller en spådam här, så är du kanske en av stadens många studenter? Det är möjligt att du har frågor om pågående studier eller framtida utbildningsvägar. Kanske vill du ställa frågor som rör att starta upp eller driva företag, här i den bördiga småföretagarmyllan i Växjö? Oavsett vilken anledning du har så finns det några saker som kan vara bra att tänka på inför samtalet med ditt medium, i synnerhet om det är första gången för dig. 
Förbered dig genom att tänka igenom vad du vill få ut av samtalet. Formulera och skriv ner några frågor eller punkter som gäller det du vill ta upp. Ha papper och penna redo så att du kan göra några minnesanteckningar under samtalets gång, så kommer du lättare ihåg vad som sades. Att tala med en spådam kan vara en säregen upplevelse som behöver smältas och repeteras i minnet efteråt. Framför allt: var inte nervös. Du är i erfarna händer och det råder självklart sekretess under sessionerna. 
Varmt välkommen!
Här får du kontakt med våra engagerade medium i Växjö som kan vägleda dig >>
060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99