Hem / Våra medium / Medium i Norrköping

Välkommen att ringa från Norrköping för att få hjälp av ett Medium!

Här har funnits människor ända sedan långt tillbaka! Man har hittat ett flertal strandboplatser från ända från stenåldern, och det finns omfattande hällristningar från bronsåldern, för cirka 3 000 år sedan, på båda sidor om Motala Ström. Motiven tog man från omgivningen. Många hällristningar föreställer skepp, djur, människor, vapen och fiskeredskap. De visar att Motala Ström spelade en viktig roll redan vid den tiden. Människor har bosatt sig längs Strömmen och där haft anläggningar för att fånga lax eller ål och för att använda forsarna för att driva kvarnhjul. 
Staden fick sin första storhetstid under 1600-talet när den holländske affärsmannen Louis de Geer slog sig ner i staden. Han grundade ett flertal industrier i staden, bland annat ett pappersbruk, ett vapenfaktori, en klädesfabrik och ett skeppsvarv.  Under 1800-talet växte sig textilindustrin i stark i Norrköping . De goda tiderna varade ända fram till 1950-talet då konkurrensen från utlandet började kännas av och industrin dog av. I stället flyttade flera statliga verk till staden.Tobakstillverkning (!) var vid den tiden stadens näst största näring – efter textilindustrin – och tobak odlades där ända fram till 1950-talet.Bland annat skapades receptet till det kända snuset Röda Lacket i slutet av 1700-talet i Norrköping. 

Nu är Norrköping är känt för sina gula spårvagnar, vackra gamla industribyggnader och strömmen som forsar genom stadens mitt.
Utanför stadskärnan hittar du Kolmårdens djurpark, Löfstad slott och den vackra skärgården.  På Stadium Arena och Louise De Geer konsert & kongress arrangeras också mängder av evenemang. Några årligen återkommande inslag i Norrköpings kulturliv är Kulturnatten och Norrköping Filmfestival Flimmer.
Är du intresserad av att tala med ett Medium eller Spådam så bjuder Norrköping med sina  internationella influenser och kreativa bakgrund  intressant inverkan till givande samtal.
Titta in på vår hemsida. Där kan du i lugn och ro leta dig fram till den som du tror skulle passa dig bäst. Vad vill du ha ut av sessionen, vilken metod föredrar du, är det något medium vars foto ger dig en särskild magkänsla av ”detta är rätt val”? Och när du väl har bestämt vem du vill tala med, så är det en god idé att skriva ner några punkter eller frågor före samtalet – så slipper du upptäcka att du missade att ta upp något viktigt. Om du gör några minnesanteckningar under samtalet med ditt medium blir det lättare att minnas, ta in och smälta i efterhand.

Känn dig varmt välkommen att ringa!

Här får du kontakt med våra engagerade medium i Norrköping som kan vägleda dig >>
060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99