Hem / Våra medium / Medium i Borlänge

Ring nu och prata på: 0939-200 40 66

tdab, norden 550 hbg, 19:80/min. 

Har du Comviq/Tele2 kontantkort ringer du: 0939-440 40 50

Eller mot faktura ring: 060-14 01 90 

21:-/min, minimum deb. 5 min. tdab, norden 550 hbg.   

Från Norge ringer du 829 95 081 

Kr 26,00/min. tdab, norden 550 hbg

Läs här om våra betalningsalternativ>>>

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium. Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99

Alla priser är inkl. moms.

Välkommen att ringa från Borlänge för att få hjälp av ett Medium!

Borlänge var länge en relativt obetydlig by tills järnvägen gjorde sin entre och Borlänge fick sin egen järnvägsstation under 1800-talets andra hälft. Parallellt anlades Domnavarvets Jernverk  som den första av en lång rad industrier som etablerade sig i trakten. Ett helt samhälle utvecklades kring de nya industrierna. De anställda behövde ju både mat, kläder och nöjen! Än i dag är Borlänge Dalarnas handelsstad nummer ett, med Norra Backa, Kupolen köpcentrum och Borlänge Centrum!

Dalarna har sedan länge en tradition av spelmän, dans och sång! Borlänge med sina moderna ideer har tillsammans med det arvet fått fram enastående artister som Jussi Björling, Miss Li, Mando Diao, Sugarplum Fairy, Skraeckoedlan, Marigold och Claes Yngström för att bara nämna några...

Kreativiteten flödar och blir inte sämre av det regionala resurs- och produktionscentrumet Dalapop stöttar och hjälper artister, band, producenter, arrangörer och andra inom musikbranschen med tips, rådgivning och personella eller ekonomiska stöd för att ta nästa steg i sin karriär.
Ett återkommande event som sätter Borlänge på kartan är den internationella fotbollcupen Dalecarlia Cup! Här spelar flickor och pojkar mellan 10-16 år från en mängd olika länder. Den kallas med rätta ”Sveriges gladaste fotbollscup”!
Är du intresserad av att tala med ett Medium eller Spådam så bjuder Borlänge med sin framåtanda och positiva framtoning en bra grund till givande samtal där det lättsamma kan blandas med livets svårare frågor.
Titta in på vår hemsida. Där kan du i lugn och ro leta dig fram till den som du tror skulle passa dig bäst. Vad vill du ha ut av sessionen, vilken metod föredrar du, är det något medium vars foto ger dig en särskild magkänsla av ”detta är rätt val”? Och när du väl har bestämt vem du vill tala med, så är det en god idé att skriva ner några punkter eller frågor före samtalet – så slipper du upptäcka att du missade att ta upp något viktigt. Om du gör några minnesanteckningar under samtalet med ditt medium blir det lättare att minnas, ta in och smälta i efterhand.

Känn dig varmt välkommen att ringa!

Här får du kontakt med våra engagerade medium i Borlänge som kan vägleda dig >>

Köp samtalstid med ditt kreditkort!  

Vi är glada att kunna erbjuda en av internets säkraste betallösning för dig som önskar köpa samtalsminuter med ditt betal eller kreditkort.

Läs mer hur du gör på sidan BETALNINGSALTERNATIV, klicka här>>>

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99