Hem / Våra medium / Medium i Östersund

Få hjälp av en Spådam eller Medium i Östersund!

1635 skrevs sägnen om Storsjöodjuret ner för första gången. Sedan dess har ämnet varit mer eller mindre levande och aktuellt. År 1894 skapades ett särskilt bolag för att fånga odjuret. Staden Östersund var med och finansierade projektet, liksom kung Oscar II. Det gick inte alls, men fångstredskapet finns än i dag att se på Jämtlands läns museum. Försöken att få tag på Storsjöodjuret – om så bara på bild – går vidare.

Östersund grundades 1786, av Gustav III, i ett försök att kontrollera den omfattande och mycket lönsamma handeln som bedrevs. Den skulle kanaliseras och bedrivas i staden, ansåg staten, vilket invånarna inte instämde med. Det dröjde ända till slutet av 1800-talet innan befolkningen kom flyttande till Östersund: järnvägens ankomst 1879 var den avgörande faktorn, drygt hundra år senare. I dag är staden Jämtlands läns handelscentrum.
Kanske pluggar du på Mittuniversitetet och funderar över framtiden, eller är du en av stadens alla småföretagare? Behöver du vägledning och stöttning i ett svårt beslut, eller undrar du vad som väntar på kärleksfronten? Ingen fråga är för liten, ingen fundering för krånglig. Hos något av våra medium kan du lyfta frågor och dryfta ämnen som du kanske inte gjort tidigare.
Det finns ingen anledning att vara nervös inför en session med en spådam eller ett medium. De är alla erfarna och genuint intresserade av att hjälpa den som ringer, i både stort och smått.
Fundera över vad du vill få ut av sessionen och välj ett medium som du känner är rätt för just dig. Lita på magkänslan när du ser dig om på hemsidan.
 Varmt välkommen!
Här får du kontakt med våra engagerade medium i Östersund som kan vägleda dig >>
060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99