Hem / Våra medium / Medium i Västerås

Välkommen att ringa från Västerås för att få hjälp av ett Medium!

Med sitt stadssigill från 1200-talet är Västerås en av Sveriges äldsta städer, men har med sitt strategiska läge med Svartåns mynning ut i Mälaren, varit en stor handelsplats så långt tillbaka som 1000-talet. Ett par århundraden senare blev Västerås den viktigaste utskeppningshamnen för järn och koppar från Bergsslagen och senare silver från Sala!

Själva namnet härör från ordet Aros som betyder just åmynning, i detta fall den västra ( Westra Aros).

Staden hade tidigt en religös betydelse i form av biskopsstift och flera olika klosterordnar. Man kan riktigt föreställa sig all den andliga verksamheten med sina riter fyllda av mystisism.

I slutet av 1800-talet blev Västerås en attraktiv industristad tack vare sitt elproducerande turbinhus vid svartån. Även känt som Allmänna Svenska Elektriska Aktiebolaget, ASEA, numera börsnoterade ABB!
Andra Västeråsbaserade företag är HM och ICA. Man hade hög arbetskraftinvandring under 1900-talets första hälft, främst från Finland och länderna kring medelhavet.  Sveriges första Pizzeria startade år 1947 där de italienska gästarbetarna kunde känna sig som hemma!
Västerås stadssiluett domineras av höga futuristiska byggnader. Den är bla hem till en av Sveriges högsta skyskrapor. 
Är du intresserad av att tala med ett Medium eller Spådam så bjuder Västerås med sin historiska atmosfär och toppmoderna karaktär av industristad en intressant blandning till givande samtal.
Titta in på vår hemsida. Där kan du i lugn och ro leta dig fram till den som du tror skulle passa dig bäst. Vad vill du ha ut av sessionen, vilken metod föredrar du, är det något medium vars foto ger dig en särskild magkänsla av ”detta är rätt val”? Och när du väl har bestämt vem du vill tala med, så är det en god idé att skriva ner några punkter eller frågor före samtalet – så slipper du upptäcka att du missade att ta upp något viktigt. Om du gör några minnesanteckningar under samtalet med ditt medium blir det lättare att minnas, ta in och smälta i efterhand.

Känn dig varmt välkommen att ringa!

Här får du kontakt med våra engagerade medium i Göteborg som kan vägleda dig >>
060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99