Hem / Astroguiden

Astroguide - för ditt stjärntecken!

Mycket länge har personliga egenskaper förknippats med det stjärntecken en person är född i. Det är egentligen soltecknet som menas, det vill säga det tecken som solen stod i då en person föddes.

I själva verket finns det ett tecken för varje planet, men det är soltecknet som är viktigast. Stjärntecknen har sitt ursprung ifrån de stjärnbilder som bildar zodiaken på stjärnhimlen. Zodiaken delas upp i tolv lika stora delar. Med få undantag har stjärnbildernas symbolik varit oförändrad sedan mycket lång tid tillbaka, och man känner lätt igen stjärntecknen från till exempel gamla egyptiska bilder.

De egenskaper som man sätter i samband med tecknen skall inte uppfattas som ensidigt bra eller dåliga. Att vara föränderlig kan uppfattas både som bra i egenskapen att vara flexibel eller att han många järn i elden, men också dålig i egenskapen att vara tvetydig, velig och ombytlig. Man delar in dem i olika kategorier, efter element, kvalitet och polaritet.
De klassiska fyra elementen är jord, eld, luft och vatten. Sedan gammalt, och särskilt under antiken beskrevs gärna mänskliga egenskaper med hjälp av dessa. Man jämför här psyket med respektive element. De melankoliska jordtecknen är stenbocken, oxen och jungfrun. De koleriska eldtecknen är väduren, lejonet och skytten. De sangviniska lufttecknen är vågen, vattumannen och tvillingarna och de flegmatiska vattentecknen är kräftan, skorpionen och fiskarna.
Kvaliteterna delas in i ledande, fasta och föränderliga. De ledande tecknen är väduren, kräftan, vågen och stenbocken och står för igångsättande och alstrande av energi. De fasta tecknen är oxen, lejonet, skorpionen och vattumannen. Dessa manar till försiktighet och saklighet, men står också för uthållighet och målmedvetenhet. De föränderliga tecknen i sin tur är tvillingarna, jungfrun, skytten och fiskarna. Dessa förknippas med anpassbarhet och flexibilitet.

Till slut delas alla stjärntecken in i polaritet. Ett stjärntecken klassas antingen som positivt eller negativt laddat, och då inte i meningen bra eller dåligt utan mer hur förmågan är att ge uttryck eller ta emot intryck. Då alla planeterna ligger i var sitt djurtecken är det här frågan om att se balans, över- eller underrepresentation av positiv och negativ laddning. Vartannat tecken är positivt och vartannat är negativt. Om man börjar med vattumannen så klassas detta som positivt. Således är fiskarna negativt.

På dessa sidor finns vanliga och klassiska egenskaper som tillskrivs de olika stjärntecken. Välj på menyn till vänster för att läsa mer om respektive tecken.

Ring nu och prata på: 0939-200 40 66

tdab, norden 550 hbg, 19:80/min. 

Har du Comviq/Tele2 kontantkort ringer du: 0939-440 40 50

Eller mot faktura ring: 060-14 01 90 

21:-/min, minimum deb. 5 min. tdab, norden 550 hbg.   

Från Norge ringer du 829 95 081 

Kr 26,00/min. tdab, norden 550 hbg

Läs här om våra betalningsalternativ>>>

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium. Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99

Alla priser är inkl. moms.

Köp samtalstid med ditt kreditkort!  

Vi är glada att kunna erbjuda en av internets säkraste betallösning för dig som önskar köpa samtalsminuter med ditt betal eller kreditkort.

Läs mer hur du gör på sidan BETALNINGSALTERNATIV, klicka här>>>

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99