Hem / Våra medium / Medium i Gävle

Få hjälp av en Spådam eller Medium i Gävle!

Det fanns en förgången tid då Gävle konkurrerade med Stockholm om att vara den viktigaste import- och exportstaden. Staden undgick att härjas av ryssarna, ett öde som drabbade de övriga norrländska kuststäderna. Det gick bra för Gävle och dess invånare men flera storbränder drog fram och förödde genom århundradenas gång. Den senare delen av artonhundratalet innebar något av en boom. I industrialiseringens tidevarv bytte staden skepnad. Pappersmassaindustrin, textilproduktion och verkstadsmekanik blev det nya signumet. I dag har vi två lättsammare signaturer: Gevaliakaffet med reklamen ”När du får oväntat besök” och den där gigantiska julbocken på som årligen riskerar att eldas upp är två företeelser som satt Gävle på kartan i nutid.

Är du intresserad av att tala med ett medium eller en spådam så gör du rätt i att titta in på vår hemsida. Där kan du i lugn och ro leta dig fram till den som du tror skulle passa dig bäst. Vad vill du ha ut av sessionen, vilken metod föredrar du, är det något medium vars foto ger dig en särskild magkänsla av ”detta är rätt val”? 
Och när du väl har bestämt vem du vill tala med, så är det en god idé att skriva ner några punkter eller frågor före samtalet – så slipper du upptäcka att du missade att ta upp något viktigt. Om du gör några minnesanteckningar under samtalet med ditt medium blir det lättare att minnas, ta in och smälta i efterhand.
Känn dig varmt välkommen att ringa!
Här får du kontakt med våra engagerade medium i Gävle som kan vägleda dig >>
060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99