Hem / Våra medium / Medium i Sundsvall

Få hjälp av en Spådam eller Medium i Sundsvall!

Sundsvall såg ljuset som stad under 1600-talet. Olof Bure ritade den första stadsplanen, sannolikt 1642, men bara sex år senare bestämde Drottning Kristina att staden skulle flyttas en dryg kilometer österut, för att stadens hamn skulle bli bättre. Stan genomlevde det stora nordiska kriget, härjades av ryssarna, växte så småningom till ett centrum för sågverksindustrin och drabbades av flera stora bränder. 

Draken är inte bara ett av de tolv djuren i den kinesiska zodiaken, den astrologiska kalendern. Den är faktiskt också symbol för staden Sundsvall. År 1888 brann stora delar av staden ner, vilket ledde till beslutet att endast tillåta uppförandet av stenhus i stadskärnan. Denna bebyggelse har gett upphov till uttrycket Stenstan. Drakfiguren började användas som ett magiskt skydd för att slippa undan ytterligare bränder. Symbolen kan ses i olika sammanhang i Sundsvall än i dag. 
Vare sig du bor i stan eller hör hemma någon annanstans i Medelpad så har du säkert en särskild känsla för omgivningarna. Skogar, vatten och berg sätter sin prägel i oss. Vi har ofta nära till naturen och sätter värde på andliga ting. Några förfäder trodde definitivt på det som inte låter sig förklaras: att använda draken – ett mytologiskt djur – som besvärjelse tyder på öppna sinnen. 
Säkert har du något på hjärtat som du skulle vilja ventilera med ett medium? Vi har alla sådant som vi bär omkring på: små praktiska bekymmer trängs med större och mer avgörande frågor. Hos oss kan du få svar på mer detaljerade frågor av en spådam, eller kanske låta ett medium ta ett större grepp över det du behöver hjälp att bringa reda i. 
Välkommen att ta kontakt!
Våra engagerade medium i Sundsvall som kan vägleda dig >>
060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99