Hem / Varför Sierska.se? / Frågor och svar

Frågor och svar

Kan man fråga om vad som helst?

Ja. Ingen fråga är för liten. Det finns inga ”dumma” frågor. Du kan ställa precis vilken fråga du vill inom ramen för Etiska Rådets regler för Betalteletjänster (ERB).

Fungerar spådom på distans?

Ja absolut! Allting består av energier och därmed går dessa energier att känna in och läsa av på distans. Det är dessutom så att det kan vara en fördel att spå sig på distans via en tarotlinje då sierskan inte kan läsa av dina yttre attribut.

Kan man verkligen sia om framtiden?

Ja, det kan man. Det finns självklart olika vägar att gå och på dessa olika vägar vinner man olika erfarenheter.

Kan man lita på en sierska?

Man bör kunna lita på att de som arbetar med denna typ av livsviktiga uppgifter verkligen kan sin sak. Dessvärre finns det de som inte uppfyller kraven. Det märker du väldigt snabbt och bör då avbryta ditt samtal. Kontakta även de som ansvarar för tjänsten och förmedla din erfarenhet så att man har en chans som arbetsgivare att rensa agnarna ifrån vetet. Precis som på vilken arbetsplats som helst.

Varför kostar det pengar?

Det finns två svar på denna fråga. Det materiella svaret är att vår värld är uppbyggd sådan att vi måste tjäna pengar på det arbete vi dagligen utför för att kunna betala räkningar och ställa mat på bordet – precis som vilken annan anställd som helst. Det går inte att driva en verksamhet utan att det ekonomiska är inblandat. Sedan finns det ett andligt svar som handlar om att det alltid, i urminnes tider, har tecknats ett avtal mellan universum, mediet och frågeställaren att där det ges ut något måste det komma något tillbaka.

Varför ska man betala om man kan få spådom gratis online?

Det finns en fara med att spå sig själv gratis online då dessa svar är slumpmässigt valda utifrån en programvara och handlar inte om dig som person. Ett program kan inte se ditt djup, din själ och dina tidigare liv exempelvis. De svar du får gratis online är osunda eftersom de faktiskt skapar mer förvirring än tydlighet. Att betala någon som kan sin sak, en sierska eller ett medium gör att du får sanna svar som utgår från just dig.

Måste man ha en utbildning för att arbeta som medium?

Nej. Många som arbetar medialt är födda med gåvan och har den naturligt. Många väljer dock att utveckla sin gåva genom diverse olika utbildningar.

Är allting förutbestämt?

Det är en djupt filosofisk fråga där de traditionella vetenskaperna har delade åsikter. Ur ett andligt perspektiv verkar det faktiskt så. Det verkar som att oavsett vilka vägar vi än väljer att ta, leder det fram till samma slags resultat i slutänden. Vi kan alltid välja olika vägar. Vi kan välja vår livsväg, en genväg eller en omväg. Genvägar brukar alltid visa sig bli senvägar, där omvägarna oftast går fortare ändå. Vi har vår själ som vi färdas med och som antar olika skepnad i våra olika liv här på jorden, men din själ har ett syfte och det syftet går inte att undvika.

Vad är svart magi?

I själva verket handlar det om egot, att vi försöker styra något genom viljan. När vi agerar i mörker och använder oss utav denna typ av metoder, att få till oss det vi önskar oss, så som pengar eller en viss person, men som faktiskt inte är menad för dig, gör du både dig själv och andra illa. Viljan/egot är sin sak – vad vi vill ha och det som är menat för oss i det här livet är en helt annan. Ofta när man vidtar dessa åtgärder via diverse ritualer och styrning går vi in i förlust – du missar ju faktiskt den person som verkligen är rätt för dig på djupet. Att slita och dra i saker och ting eller personer som inte är ämnade för dig handlar om att du enbart utgår från din vilja. Se hellre till vad som är ämnat. När du väljer att följa det som är ämnat för dig väljer du ljuset.

Fungerar healing på distans?

Ja. Eftersom att allt levande består av energi oavsett på vilken frekvens eller dimension fungerar healing på distans. En kunnig sierska eller ett medium kan se dina energifält och därmed också dela ut rätt typ utav healing. Det kan finnas behov av att göra denna healing i omgångar. Såsom löken består av olika lager behöver man ibland göra samma sak med healing – ett lager i taget – en sak i taget – för att nå bästa resultat och inte stressa kroppen.

Hur vet man att man ringer till rätt medium?

Det är viktigt att du ger dig själv lite tid. Gå gärna igenom presentationerna som finns och försök att känna in vem som passar dig bäst. Stämmer det inte då avbryter du vänligt samtalet. Det betyder inte att det medium eller den sierska du valde inte är kunnig – det betyder antagligen bara att just ni två inte var rätt för varandra.

Hur väl stämmer tidsangivelserna man får?

Tid är något väldigt speciellt. Tiden beror egentligen på hur människor väljer att agera. Gör vi ingenting då händer det sällan någonting. När det gäller materiella saker såsom kontrakt, myndigheter och liknande är det lättare att få rätt i tid – till och med ett exakt klockslag. Det kan vara så att du gör det du ska och följer tidens rytm men att exempelvis en annan person som påverkar din egen situation inte ger det hen ska – då kan tidsangivelserna bli mer flyende, mer osäkra.

Har alla en skyddsängel?

Ja. Alla har änglar omkring sig. Oftast mer än en. Änglarna vill att du aktiverar dem. Be dem att hjälpa dig. Ett exempel kan vara att du ber om att ta dig fram och tillbaka, från punk A till B när du kör bil, tryggt och säkert. Glöm sedan aldrig bort att tacka. Det är först då som de förstår att du har kommit tryggt tillbaka. Kommunicera med dem. Vad det än gäller. I stort som i smått.

Hur vet man att man är synsk?

Du känner helt enkelt på dig saker och ting. Du ser vad som ska hända framåt. Du är stark i din intuition och känner direkt vad som är rätt och vad som är fel. Du kan också känna av energier omkring dig, att du har kontakt med nära anhöriga från andra sidan. Dina drömmar är ofta livliga och kan dessutom bestå av sanndrömmar. Du kan också ha förmågan att förstå djur. Barn har ofta den här förmågan naturligt med sig.

Hur kan man utveckla sin medialitet?

A och O är att meditera dagligen. Då kommer du inåt. Då aktiverar du din intuition och din själ. Där utöver kan du gå diverse olika kurser som du tycker verkar spännande. Men var selektiv! Eftersom du mediterar kommer du att känna intuitivt om kursen är bra för dig eller inte. Annars får du kontakta ditt medium eller din sierska som kan ge dig ett säkert svar.

Vad betyder divination?

Ordet kommer från latinet och betyder egentligen gudomligingivelse. Det betyder även spådomskonst och att man använder sig utav olika verktyg för att få svar. Dessa verktyg kan vara allt från att spå i kaffesump, kasta tärningar, benknotor, pendel eller använda sig av tarotkort. Det finns fler verktyg än så.

Vem var Pythia?

Pythia var egentligen en titel på ett orakel i Delfi. Hon befann sig i Apollons tempel. En Pythia behöll sin titel livet ut. Inga greker på den tiden vågade ta ett enda livsavgörande beslut utan att rådfråga detta orakel.

Vad menas med Vattumannens tidsålder?

Ca vart 2000:e år skiftar vi tidsålder enligt astrologin. Vattumannens tidsålder handlar om att gå inåt istället för utåt. Det handlar om att mänskligheten tar större ansvar istället för som under Fiskarnas tidsålder, där man har valt att tro på att saker och ting ligger utanför oss själva, såsom kyrkans makt eller politikernas. Det talas om den Nya Tiden – ljusets tid. Tiden för uppvaknande.

Hur vet man om man har funnit den rätta?

Det kan vara riktigt svårt att veta eftersom vi ofta gör val utifrån förnuftet och inte utgår ifrån hjärtat. Man vet om man har funnit den rätta om man får ett ja i sitt hjärta. Det är dock inte alltid så lätt att lyssna från hjärtat då vi är så pass bortkopplade från oss själva. Här kan det vara riktigt bra att ta hjälp utifrån en kunnig sierska som kan se åt dig, men som också kan koppla dig till ditt hjärta så att du hör svaret själv. Är det en själsfrände? Är det en tvillingsjäl eller kanske en karmisk relation? Det är inte alltid så lätt att förstå själv. Ta gärna hjälp.

Hur får man kontakt med andra sidan?

Man kan göra detta på olika sätt. Man kan välja att kontakta andra sidan på ett bra sätt och på ett mindre bra sätt. Metoder såsom Anden i glaset eller liknande metoder bör undvikas eftersom man inte vet vilka entiteter som kommer på besök. När du kontaktar ett medium kan man be dem som vill komma med budskap att träda fram. Det är det bra sättet. Seanser och liknande tvingar fram energier som kanske faktiskt vill ha lugn och ro. Låt dem som vill vara närvarande komma till dig. Säkraste sättet är genom ett kunnigt medium eller sierska.
För att få svar på dina frågor och få professionell guidad vägledning, där du kan känna dig säker på att få sanna spådomar kontaktar du våra medier och sierskor på: www.sierska.se
Där kan du i lugn och ro läsa presentationer och även lyssna på presentationer så att du kan välja den du känner stämmer bäst överens med just dig.
Varmt och kärleksfullt välkommen!

Ring nu och prata på: 0939-200 40 66

tdab, norden 550 hbg, 19:80/min. 

Har du Comviq/Tele2 kontantkort ringer du: 0939-440 40 50

Eller mot faktura ring: 060-14 01 90 

21:-/min, minimum deb. 5 min   

tdab, norden 550 hbg, 19:80/min.   

Från Norge ringer du 829 95 081 

Kr 26,00/min. tdab, norden 550 hbg

Läs här om våra betalningsalternativ>>>

Alla priser är inkl. moms.

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99