Hem / Våra medium / Medium i Linköping

Ring nu och prata på: 0939-200 40 66

tdab, norden 550 hbg, 19:80/min. 

Har du Comviq/Tele2 kontantkort ringer du: 0939-440 40 50

Eller mot faktura ring: 060-14 01 90 

21:-/min, minimum deb. 5 min. tdab, norden 550 hbg.   

Från Norge ringer du 829 95 081 

Kr 26,00/min. tdab, norden 550 hbg

Läs här om våra betalningsalternativ>>>

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium. Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99

Alla priser är inkl. moms.

Välkommen att ringa från Linköping för att få hjälp av ett Medium!

Här har människor trivts, frodats och bedrivit handel sedan mycket lång tid tillbaka! Fornlämningar från äldre järnåldern, bronsåldern och runstenar från vikingatiden talar sitt tydliga språk. Själva namnet är en sammansättning av ljung och handelsplats ( Liunga Kaupinga). Linköping har ett geografiskt drömläge mitt i Sverige och mellan Sveriges två största städer.

Det första svenska kyrkomötet hölls här 1153, och Biskopsgården från samma tid är den äldsta bevarade profana stenbyggnaden. Där har många framstående biskopar bott, t.ex Birger Jarls yngsta son Bengt. En katedralskola fanns redan 1232 och skolning har sedan dess varit ett ledord i Linköping. Dagens moderna Universitet är lärosäte för cirka 26 500 studenter!

Linköping är en expansiv företagsregion med mottot ”Där idéerblir verklighet” som syftar på det nära samarbetet mellan universitetet och näringslivet.Hälften av Sveriges befolkning och en fjärdedel av landets industriella produktion återfinns inom en radie av 25 mil.
Linköping är en gammal militärstad. Efter kalla krigets slut har de vackra kasernområdena omvandlats till bostäder och kontor. Viss militär verksamhet finns kvar, tex stridspilotutbildningen. Linköping kallas ibland ”Flygstaden” och kommer sig av SAABs tillverkning och utveckling av flygplan för militärt bruk.
Tio minuter från centrum ligger Göta Kanals största attraktion Bergs slussar. Från Linköping och söderut ligger Eklandskapet, en unik skönhetsupplevelse och det viktigaste området i Europa för  biologisk mångfald som hör till eken. 
Är du intresserad av att tala med ett Medium eller Spådam så bjuder Linköping med sin andliga och innovativa anda bra grund till givande samtal.
 Titta in på vår hemsida. Där kan du i lugn och ro leta dig fram till den som du tror skulle passa dig bäst. Vad vill du ha ut av sessionen, vilken metod föredrar du, är det något medium vars foto ger dig en särskild magkänsla av ”detta är rätt val”? Och när du väl har bestämt vem du vill tala med, så är det en god idé att skriva ner några punkter eller frågor före samtalet – så slipper du upptäcka att du missade att ta upp något viktigt. Om du gör några minnesanteckningar under samtalet med ditt medium blir det lättare att minnas, ta in och smälta i efterhand.

Känn dig varmt välkommen att ringa!

Här får du kontakt med våra engagerade medium i Linköping som kan vägleda dig >>

Köp samtalstid med ditt kreditkort!  

Vi är glada att kunna erbjuda en av internets säkraste betallösning för dig som önskar köpa samtalsminuter med ditt betal eller kreditkort.

Läs mer hur du gör på sidan BETALNINGSALTERNATIV, klicka här>>>

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99