Hej jag heter LIA! Jag finns här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar.


Jag bor i ett gammalt hus mitt i den norrländska skogen, med dom vilda djuren som enda grannar, här trivs jag som allra bäst. Naturen är för mig, en källa till helande och stärker min intuition.

Jag vägleder med hjälp av tarotkort pendel, min starka intuition, änglar och mina guider. Ibland tar jag även hjälp av runorna och mina medecin stenar.

Jag är ett certifierat medium som kan ge dig styrka och helande genom att hjälpa dig se helheten i din situation och bli av med dåliga energier. Du kan då se nya vägar och möjligheter att förändra din framtid.

Jag har stor visdom och kan hjälpa dig med det mesta, tex kärlek, vänskap, ekonomi, jobb och familj. Jag pratar med djur, ser tidigare liv, gör regressioner, tyder drömmar.
Jag har gått många andliga utbildningar, två medie utbildningar, reiki healing, slagruta, hälsokonsult, ört- och dröm terapeut mm
Jag är shaman, gör behandlingar och shamansk healing och Munay-Ki initieringar. Detta kan jag också erbjuda dig.
Jag är konstnär, håller utbildningar och föreläsningar i konst, ikonmålning och andlighet.
På grund av min långa livserfarenhet och möten med människor i olika situationer, har jag blivit empatisk och lyhörd och icke dömande. Om det behövs får du automatiskt healing under vårt samtal.
Min gåva har jag ärvt och det har inte alltid varit lätt att se saker, som andra inte ser.
Jag värdesätter tillit väldigt högt och lovar dig, att det du och jag talar om, stannar hos mig. Av mig får du alltid tydliga och ärliga svar och ingen fråga är fel eller konstig.
Du är så varmt välkommen att ringa mig, jag kan hjälpa dig att få en helhetsbild som du kanske inte själv kan se, eftersom du står mitt i den.
Kram från Lia
060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99