Vi använder cookies och historiska data för personliga och anpassade annonser via Google (personaliseringskakor). Läs mer hur Google använder din personliga data på deras sida för allmänna villkor på Google’s Privacy & Terms of site.

Vad är cookies?

 

Sedan Elisé var barn har hon hört, sett och känt närvaro från andra sidan

men vart efter jag blev äldre och efter att ha hört att jag hade livlig fantasi och hittade på(trots att mina "fantasier" och "historier" stämde in på personer och händelser) så slog även jag tillslut bort det som rena fantasier. 

Gestalter både i skuggform och i ljusform slog jag bort som någon typ av synfel, men efter undersökning av ögonen, och rådfrågning av läkare, så fick jag höra att jag var fullt frisk, och så sa läkaren” Det är ju så att kroppen och själen hänger ihop, och inte allt kan förklaras av läkarvetenskapen”

Så tillslut efter år av att ha funderat, kännt och tvekat så släppte jag taget och började inleda en resa till acceptans av min gåva, att den faktiskt finns och att jag tycker om den, att den ger mig glädje i form av att kunna få vara en hjälpande hand mellan människor och andar att få bli helade i både detta livet och nästa.

Det bästa med min gåva är att kunna få förmedla kärlek och ljus till de som söker det.

Jag använder mig av mina tarot kort som var en gåva från min mentor, en gåva som gett mig mycket I form av glädjen i att se andra få svar på sina frågor, se hur det kan ge en förändring till det bättre i en annan människas liv. 

Jag använder mig av en drak kortlek som kan vara ganska så temperamentsfull och rakt på sak. Frågar man om saker som tex: Vad gör jag för fel eftersom inget går min väg? Då måste man också vara beredd på att ta ett ärligt och "rakt på sak svar", man får inte höra det man vill, man får det man behöver. När jag gör tolkningar så är jag så medelsam jag kan, men de är som sagt rakt på sak, och jag talar om för dig som söker rådgivning det jag känner. 

Till min hjälp har jag mina guider som finns med under tolkningarna de finns även med när jag förmedlar  kontakt med andar. De (Andarna) brukar ge sig tillkänna genom känslor, tex jag kan känna mig som en stor man med mycket humor och snus under läppen, eller som en gammal dam med svullna fotleder och kort hår. Jag kan känna att jag helt plötsligt blir sugen på leverbiff (trots att det inte är en favorit för egen del). Många gånger kommer andarna till oss bara för att bekräfta att de har det bra, andra gånger kommer de för att ge tröst och läkning,  ge ett avslut på frågor vi levande fortfarande har kvar. 

Det som gör den här gåvan så speciell för mig och ger mig glädje är när jag får uppgiften att förmedla något som möjlig gör för en annan människa att läka, gå från negativt till positivt att se eller höra glädjen i att något äntligen faller på plats och ett nytt ljus tänds. Jag kände glädje över den här gåvan först när jag förstod att den här gåvan inte handlar om mig, utan om vad den kan ge andra, att meningen med den behöver jag inte förstå, jag behöver inte fundera på varför saker och ting blir sagda utan att jag bara är en länk mellan det här livet och nästa, en chans för andra att få hjälp. 

Men som sagt, man får oftast inte det man tror att man vill ha, oftast får man höra det man behöver höra. Så innan du ringer var öppen för förändring även om den inte kommer på ett sätt du önskar dig, var öppen för självinsikt och kom ihåg, det du får är råd, men du gör valen. 

Vi är födda med den fria viljan och det, lite kortfattat betyder för mig, att om vi inte är öppna för att se och vilja lära oss, så väljer vi också till viss del bort möjligheten för att växa och få den hjälp vi behöver och förtjänar.

Ring nu och prata på: 0939-200 40 66

tdab, norden 550 hbg, 19:80/min. 

Har du Comviq/Tele2 kontantkort ringer du: 0939-440 40 50

Eller mot faktura ring: 060-14 01 90 

21:-/min, minimum deb. 5 min   

tdab, norden 550 hbg, 19:80/min.   

Från Norge ringer du 829 95 081 

Kr 26,00/min. tdab, norden 550 hbg

Läs här om våra betalningsalternativ>>>

Alla priser är inkl. moms.

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99