Hejsan, Mitt namn är Anael! Andlig kontakt/Universum. Min specialitet är andlig kommunikation/kontakt och healing.

 

Jag öppnar upp mig för Universum och kanaliserar så jag kan prata med de som har gått över till andra sidan. Jag ser saker som en filmduk när jag har andlig kontakt eller så får jag ord eller meningar. 

Jag har många delar inom det andliga som jag kan hjälpa dig med när du sitter fast i livet.

Healing, kanalisering, intuitiv vägledning, pendlar, själsfränder - tvillingsjälar samt läggningar med ängla-/orakelkort är det jag kan erbjuda dig på den här sidan. 

Jag arbetar intuitivt och får till mig saker från Universum som jag sedan förmedlar till klienten med kärlek. Är klarhörande, klarseende & klarkännande. 

Jag älskar att vägleda människor och se deras potential för att sedan förmedla vidare hur det ska ta sig framåt i livet. Att hjälpa och inspirera människor är en av mina livsuppgifter och det är lika spännande för mig som för klienten att se vad en vägledning ger. 

Jag är tacksam för min gåva och utvecklar mig själv hela tiden då jag känner att det gör mig starkare på min väg i att hjälpa mina medmänniskor. Jag har en stor livserfarenhet på många områden och det gör att jag är lätt att prata med om det mesta. Jag har en stark empati och förståelse för att vi människor är olika. Med mig kan du få svar på saker du länge gått och funderat över. 

Jag kan hjälpa dig att se vilka vägar du ska välja i dina olika vägval. Jag är självlärd inom mina områden men har också gått olika kurser och har diplom från olika healingkurser, certifierat medium ”angelic mediumship” med Birkan Tore, certifierad livsinspiratörs coach, Mindfulness ACT coach, Qi-andnings-/Qi-gong instruktör/coach samt är diplomerad akupressör. 

Jag ser framemot givande samtal med just dig.

Arbetsområden:

Astrologi,Coaching, Drömtydning, Energier, Healing, Intuitiv, Kanalisering, Kinesiskvisdom, Meditation, Pendel, Synsk, Änglar

Övriga arbetsområden: Tvillingsjälar, Själsfränder, Kinesisk medicin

060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99