Hej! Mitt namn är Agneta och jag har varit medial sedan jag kan minnas

 

och är uppvuxen i en familj där vi under hela min levnadstid varit aktiva inom det mediala mellan familj och vänner. Jag har också en stark intuition och har haft det sedan jag var barn och den har guidat mig genom livets alla riktningar. 

Det är först på senare år som jag gett mig ut för att även försöka hjälpa andra genom att dela med mig av min mediala gåva som i stort är inriktad på känslor hos de personer jag läser av och det gör jag både genom att känna av personens aura samt genom tarotläsning.

Min gåva består främst i att läsa av känslor tack vare min intuition samt läsa i Tarot kort men jag kan även spå i kaffesump och arbetar även en del med healing där jag via känslor och tankar gör en healing på de som behöver det. Jag tar även hjälp av pendeln om det finns frågor som kommer upp och ber änglarna och Universum guida oss med svar, dock är det framförallt ditt inre jag som hjälper pendeln att få fram rätt svar och med vår gemensamma kraft och energi kan vi tillsammans ta fram svar på de frågor som ställs. Jag kan även vägleda dig med manifestering och hur du enklast kan använda dig av detta i ditt egna liv. 
Kraften hämtar jag från mitt inre samt även från änglarna och Universum som jag arbetar mycket med och som ger mig guidning i mitt egna liv och den delar jag gärna med mig av till andra som behöver den. Många svar kan de flesta av oss hitta inom oss själva. I bland behöver man dock guidning att nå fram till dessa svar och där kommer jag in i bilden och kan förhoppningsvis hjälpa just dig med att få svar på det du önskar och behöver få fram inom dig. 
Jag lyssnar och tar till mig och har en stark vilja att hjälpa andra och hjälper gärna även dig att komma fram till de mål du önskar och svarar mer än gärna ärligt på de frågor du har med hjälp av mina och dina guider. Är du intresserad av att få en läsning eller rent av bara svar på några frågor så kan jag hjälpa dig med de förmågor jag har eller om du behöver healing i ditt liv såväl känslomässigt som fysiskt så finns jag här för hjälp och guidning. 
Tveka inte att höra av dig och ser gärna fram emot ett samtal från just dig!! Agneta

Jag pratar förutom svenska även engelska, serbiska, bosniska och kroatiska.

Arbetsområden:

Aura tolkningar, Coaching, Energier, Healing, Intuitiv, Kristallkula, Pendel, Tarot, Änglar

Övriga arbetsområden: Jag kan spå i kaffesump och läser även orakelkort. Jag jobbar mycket med känslor och kan känna av känslor i samband med min läsning.
060=  21:-/min. minimum deb. 5 minuter.  Debitering vid faktura startar först när du blir ihopkopplad med valt medium.
Ingen kostnad för information eller för att lyssna på presentation.
TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg. Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99
Org. nr: 556452-1622

Alla priser är inkl. moms.

© Sierska.se

TDAB, Norden 550, 25279 Helsingborg.
Vid frågor om tjänsten eller fakturor ring kundtjänst 060-14 01 99